VÄLKOMMEN TILL COMLINE!

Erbjudanden

Ett mindre företag med lång erfarenhet av rekrytering och utvärdering av medarbetare.
Inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi är tillräckligt små för att ge dig känslan av personlig service. Samtidigt har vi kapacitet att leverera utöver det vanliga.
Läs mer om oss

Som ny kund kan du utnyttja vår förmånliga rabatt för första rekryteringsuppdraget.
Sköter du helst själv dina rekryteringar, men vill undvika chansartade beslut, testa vårt introduktionserbjudande för att få information om det du inte ser under intervjun.

Bild

 

Uppdatering

Vi har uppgraderat hela vårt rekryteringssystem med senaste teknik, för att kunna lösa dina rekryteringsbehov både snabbt och säkert.

Internationellt nätverk

Nu har vi även tillgång till ett internationellt nätverk och kan erbjuda tester och inledande intervjuer på ett flertal språk.

Licens.

Vi kan nu erbjuda er som har en egen HR-avdelning, licens på systemet, vilket kommer att spara er enormt mycket tid och samtidigt ge värdefull information till grund för rätt beslut.

Vad vi gör

Vi hjälper dig att välja produktiva medarbetare till ditt företag med en personlighet som passarför jobbet och ert team.
Du kan även få hjälp med att utvärdera befintlig personal i samband med utvecklingssamtal, omorganisation, befordran, utbildning mm.
Läs mer