Om oss

Comline Rekrytering har en gedigen historia som sträcker sig tillbaka till 1998 och är sedan dess en betrodd aktör för våra kunder. Affärsidén är att tillhandahålla värdefull information till grund för rätt beslut i samband med rekrytering, såväl extern som intern. Vi är måna om att vara en representant för både uppdragsgivare och kandidater, varför det är extremt viktigt med god återkoppling till båda sidor. Samtidigt är vi lite mer personliga.

Vårt uppdrag är att leverera högkvalitativ och lönsam rekrytering som grundas på kompetens, motivation, produktivitet och personliga egenskaper

Kvalitetssäkrad process:

Genom en kvalitetssäkrad process spelar vi en avgörande roll för att skapa stabila personalsituationer, mindre stress och förbättra företagens lönsamhet. Vi vet att rätt person på rätt plats kan göra en avgörande skillnad.

Våra tjänster omfattar rekrytering av chefer och ledare, tjänster inom marknad/försäljning samt ekonomi/administration. Vi erbjuder även Second Opinion för företag som vill ha en professionell och oberoende utvärdering av sina slutkandidater. Search är en tjänst som oftast görs i kombination med ett helrekryteringsuppdrag.

Våra processer är effektiva och kompetensbaserade och vi använder ett av marknadens vassaste utvärderingsverktyg för att säkerställa att våra kunder får de mest kvalificerade kandidaterna. Dessutom kan våra tester och produktivitetsfrågor levereras på över 20 språk, vilket gör oss till en mångsidig partner för företag med utländska filialer.

Comline Rekrytering är mer än bara ett rekryteringsföretag. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att nå dina affärsmål och skapa en organisation som är redo för framtiden.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Wordpress hemsida skapad av Interwebsite webbyrå