Second Opinion

Second Opinion är en högkvalitativ tjänst som Comline Rekrytering erbjuder företag som vill ha en professionell och oberoende utvärdering av sina slutkandidater. Det är ett värdefullt verktyg som hjälper er att säkerställa att ni gör rätt val när ni anställer ny personal och bidrar till en mer effektiv rekryteringsprocess.

Vår Second Opinion-tjänst inkluderar:

Granskning av kravprofil:

Vi analyserar de krav och egenskaper som har fastställts för den lediga positionen och går igenom kandidaternas ansökan med CV.

Produktivitetskontroll och Personlighetsanalys:

Kandidaterna kontaktas för en tidsplan för utförande av testfrågor online samt uppföljande intervju via telefon eller teams.

Återkoppling av resultat:

Ni får en muntlig återkoppling samt en skriftlig sammanfattande rapport inkluderat testunderlag och rekommendationer.

Referenskontroll:

Vi gör en omfattande referenskontroll för att säkerställa rätt beslut. Fokus ligger på att bekräfta tidigare resultat/prestationer, motivation och personlighet. Frågorna skräddarsys utifrån vad som kommit fram under utvärderingen, för att säkerställa att vi har fått svar på alla frågor via ett flertal referenser.

Med vår Second Opinion-tjänst kan du känna dig trygg i att du har en pålitlig partner som hjälper dig att optimera din rekryteringsstrategi och säkerställa att du får de mest lämpliga och produktiva medarbetarna för din organisation.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Wordpress hemsida skapad av Interwebsite webbyrå